TREFFEN

Treffen er møtestedet for deg som har lyst tirsdager fra kl 11:00

starter 9. januar

TREFFEN VÅREN 2018 –  St. Johannes menighet

9. jan - Alf Prøysen – sang og kåseri v/ Kari Nævra Ree og Øyvind Lutro.  Suppe og utlodning.

23. jan - Oppmuntringens kunst v/ Ståle Ree. Brødmåltid.

06. feb - Besøk fra Totalen Hulda Drange. Suppe og utlodning.

20. feb - « Gatelangs i Stavanger» v/ Erik Rønning Bersagel. Brødmåltid.

06. mar - Andakt ved kateket Ingrid Helland. Suppe og utlodning.

20. mar - Natur i bilder og toner v/ Dorit Kyed. Brødmåltid.

03. apr - Sokneprest Aslaug Austbø kommer. Suppe og utlodning.

17. apr - Andakt v/ Dag Frode Vangsnes. Brødmåltid

OBS! MANDAG 30. april:  «Dagen før dagen» om arbeiderbevegelsen v/ Gunnar Roalkvam. Suppe og utlodning.

15. mai - «Glade glansbildedager» v/ Aslaug Ravndal Gilje. Nasjonale innslag. Smørbrød og kake.

29. mai - Busstur – mer informasjon kommer.

12. jun - Sommerminner. Suppe og utlodning.

Annen hver tirsdag (i partallsuker) inviterer vi til «Treffen». Det er et møtested der du kan møte mennesker du kjenner fra før og du kan bli kjent med nye. Vi holder til i Menighetssenteret som ligger i underetasjen til St. Johannes kirke. Vi begynner klokken 11.00 og avslutter kl 13.00.

Opplegget kan variere noe fra gang til gang. Vi kan ha utlodning, sang og musikk eller at vi får besøk av privatpersoner eller representanter fra ulike organisasjoner som har interessante og aktuelle ting å fortelle. Vi byr alltid på en andakt, mat og god prat. Minst en gang i året reiser vi på dagstur.

Første tirsdag i måneden har vi utlodning. Da selger vi årer til kr. 10,- pr stk. og lodder ut gevinster som deltakerne har med seg. Når det ikke er utlodning, betaler hver enkelt kr 20,-. Dette skal dekke utgiftene til mat.

En gang i året reiser vi på dagstur med buss. Reisemål og dato gjøres kjent når det er klart.

Har du spørsmål, kan du ringe diakonmedarbeider Kari Gudmundsen 986 74 002
Du er alltid velkommen!