Konfirmanter

Vil du være konfirmant på Storhaug?

I starten av september begynner konfirmanttiden for St. Johannes, Varden og Vassøy.
Året vil inneholde bl.a. kunnskap om kristendommen, gudstjenesteopplevelser, storsamling med alle konfirmantene i Stavanger, tur til Berlin for å lære fra eksempler på omsorgsarbeid om hva vi kan bidra med i vår egen by og bydel. Dette kommer til å bli et utrolig bra år !!

For å melde deg på til konfirmasjon MÅ du møte til innskrivning. Dette er viktig fordi billetter til Berlin skal bestilles allerede i sommer.

Påmelding til året er TIRSDAG 13. JUNI  i St. Johannes kirke. Vi holder åpen fra klokka 17 til klokka 19. Viktig at både konfirmant og minst en voksen ansvarlig møter - grunnet underskrifter på noen skjemaer. Påmelding etter dette tidspunktet kan medføre økt egenandel på weekend da billett priser kan stige.

Konfirmajonsgudstjeneste Varden lørdag 5. mai og søndag 6. mai
Konfirmajonsgudstjeneste Vassøy søndag 6. mai
Konfirmasjonsgudstjeneste St. Johannes søndag 13. mai

Avgiften for konfirmasjon er på kr. 1200,- og den dekker mat, materiell, og ungdomskvelder.Egenandel Berlin-tur er på 800 kroner. (Totalt 2000 kroner)

Vennligst ta kontakt dersom du har behov for støtte til betaling av kontingent.

Her kan du lese mer om konfirmasjon.

Her kan du se en liten film om konfirmasjonstiden.

For mer informasjon kan du også ta kontakt med sokneprest i Varden: Anders Hildeng Næss på tlf 51 91 71 42 eller på
e-post: an632@kirken.no

eller sokneprest i St. Johannes: Aslaug Austbø 991 69 363 eller på e-post: aa289@kirken.no

Konfirmantundervisningen er lagt opp slik at den skal passe for 9. klassinger.
Vi har felles undervisning for dem som hører til i St. Johannes, Varden og på Vassøy.

En trenger ikke å være døpt for å følge konfirmantundervisningen, men dersom du vil konfirmere deg til våren kan vi ordne dåp i forkant av selve konfirmasjonsdagen. Vi døper konfirmanter hvert år.

Noen viktige datoer:

Samling for konfirmanter og foresatte i St. Johannes kirke 29. august 2017 kl. 17.00

Konfirmasjon i St. Johannes er andre søndag i mai.

2018: 13. mai

2019: 12. mai

2020: 10. mai

Spørsmål: Kontaktpersoner i St. Johannes:  sokneprest Aslaug Austbø 991 69 363, menighetspedagog Anette Dagfinrud Thorset 922 85 225 eller daglig leder Signe Wolden 936 10 758

For informasjon om tilrettelagt konfirmasjonsopplegg trykk her.

Konfirmantbrosjyre 2018

Orienteringskriv 2017/18     LAST NED HER