A King is born - Julekonsert Stavanger Gospel Choir

Tid: 17.12.2021 kl.19:30
Sted: St. Johannes kirke

Vi gleder oss over å kunne invitere til julekonsert med Stavanger Gospel Choir, fredag 17. Desember i St. Johannes kirke kl 19:30.
Dette er en årlig tradisjon for oss. Å fylle St. Johannes opp med mennesker for å synge julens budskap og ikke minst skape litt julestemning sammen.
Det siste 1,5 året har vært veldig spesielt for oss alle, og vi synes derfor det er viktigere enn noen gang å sette av tid til å senke skuldrene når det nærmer seg jul. Sette av en kveld til å bare ta i mot, kjenne på julestemningen og å være sammen.
Det blir en herlig kveld med både tradisjonelle julesanger og nyere gospel-låter - noe for enhver smak med garantert julestemning.
Velkommen til St. Johannes kirke denne desemberkvelden like før jul - skaff deg billetter allerede nå!
Billetter:
Ordinær 325,-