🧡


🧡 - vi kler oss i oransje for å sette fokus på ønske om et varmere samfunn

 

Nå tar mange aktiviteter pause i en tid fremover og ensomheten øker. Da er det viktigå bry seg! Bli med å skap et varmere samfunn. Ta en telefon til noen du kanskje ikke har hørt fra på en stund. Hold kontakt med nære og kjære. Kle deg gjerne i oransje - slik kan vi minne hverandre på at vi sammen arbeider mot ensohet og utenforskap, og for inkludering og et varmere samfunn!🧡

 

Tusenvis av ildsjeler har de siste månedene strikket oransje plagg for et varmere samfunn, i regi av Kirkens Bymisjon. I år vil de bruke oransje plagg til å sette søkelys på ensomhet.

Koronapandemi gir flere ensomme
Kirkens Bymisjon møter mange som forteller at trykket fra ensomheten i korona-tiden har blitt en ekstra belastning. Og dette gjelder i alle aldersgrupper- enten det er barn i fattige familier, mennesker med rusavhengighet, papirløse eller eldre.

Mestepartene av de flere tusen hjemmestrikkede plaggene går til mennesker som trenger varme klær i den kalde tiden, men de er også solidaritetsplagg.

Kle deg i oransje, hjemmestrikkede plagg fra 2. november! Da signaliserer du også at du er for et varmere samfunn i en mørketid som er tung for mange 🧡 La 2. november bli starten på en varm og fin høst/vinter for alle #etvarmeresamfunn #oransjeskjerf #kirkensbymisjon #gledensomgruersegtiljul

Årets varmeste dag markerer også starten på Kirkens Bymisjons juleaksjon “Gled en som gruer seg til jul”. Samtidig som butikken gradvis fylles med julevarer, ønsker Kirkens Bymisjon å vise sin støtte for et varmere samfunn. O gi et varmere samfunn er det nettopp færre som gruer seg til jul.

Les mer på Kirkens Bymisjon sine nettsider

Tilbake