Fasteaksjonen for - 💜 St.Johannes og Vassøy


💦 💜 Støtt St. Johannes og Vassøy sin digitale innsamlingsaksjon for Kirkens Nødhjelp

 

💦 💜 HÅP I EN DRÅPE VANN!

Hjelp oss å hjelpe! Vi har satt oss et høyt mål i år også!

En digital innsamling gir muligheter 💜 For at giverens beløp skal bli registrert hos oss Vipps til St. Johannes "Fasteaksjonen" : 662 186  eller gi via vår digitale bøsse spleis - Støtt St. Johannes menighet og Vassøy sin bøsse for rent vann!

Her kan du følge med på resultatet - klikk her


Det er selvfølgelig også mulig å betale direkte til Kirkens Nødhjelp – det viktigste er jo at vi gir!

  • Vipps til 2426
  • SMS med kodeord VANN til 2426 (dette trekker 250 kr fra avsender)
  • Gavekonto 1594 22 87493  Merk gaven med «Fasteaksjonen»

 STØTT ÅRETS FASTEAKSJON heart

HÅP I EN DRÅPE VANN

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon «Håp i en dråpe vann» 26.-28. mars 2023.

Sammen med kirkene i Norge jobber Kirkens Nødhjelp med akutt bistand i katastrofer og med langsiktige prosjekter for å redusere nød og fattigdom i verden. Sammen jobber vi for fred og rettferdighet, og for å redde liv. I fasteaksjonen samler vi inn penger til dette livsviktige arbeidet.

Et av landene vi arbeider i er Tanzania. I 2014 hadde Kirkens Nødhjelp TV-aksjonen, og fra innsamlede midler var det 1,7 millioner mennesker som fikk varig tilgang til rent vann. Landsbyen til 15 år gamle Deodata er en av disse. Før dette skapte lange tørkeperioder store problemer, og de måtte gå langt for å hente vann. Deodata brukte tre timer på dette hver dag, noe som resulterte i at hun ikke kunne fullføre skolen. Nå tar turen for å hente vann kun 5 minutter og innbyggerne holder seg friske.

La oss sammen gi flere i verden mulighetene som Deodata og hennes landsby har fått gjennom årets fasteaksjon. Takk for at du er med!

Les mer på www.fasteaksjonen.no

Tilbake